Δελτίο Τύπου για το σεμινάριο “Σεμινάριο Αυτοφυών και Καλλιεργούμενων μανιταριών”

Η Πανελλήνια Ένωση Επαγγελματιών Γεωτεχνικών και Επιχειρήσεων Πρασίνου (Π.Ε.Ε.Γ.Ε.Π.), σε συνέχεια των προηγούμενων επιτυχημένων σεμιναρίων (Workshops) της, πρόκειται να διοργανώσει ένα νέο ταχύρρυθμο εξειδικευμένο σεμινάριο (Workshop) με θέμα :

«Σεμινάριο Αυτοφυών και Καλλιεργούμενων μανιταριών»

Επιστημονικός Υπεύθυνος για τη διαμόρφωση και τον προγραμματισμό των θεματικών ενοτήτων είναι ο κ. Κωνσταντίνος Στεφανάκης.

Το ταχύρρυθμο εξειδικευμένο σεμινάριο, θα είναι διάρκειας έντεκα (11) συνολικά ωρών. Απευθύνεται σε όσους ενδιαφέρονται να γνωρίσουν ή να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους για τα μανιτάρια, καθώς επίσης και σε όσους θα ήθελαν να ασχοληθούν ως επαγγελματίες ή ερασιτέχνες καλλιεργητές μανιταριών.

Η έναρξη του ταχύρρυθμου εξειδικευμένου σεμιναρίου έχει καθοριστεί για το Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016 και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016. Ο χώρος διεξαγωγής του θα είναι η αίθουσα συνεδριάσεων του ΓΕΩΤ.Ε.Ε.,  στην Αθήνα (Διδότου 26, 4ος όροφος).

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 40 ευρώ ανά άτομο. Για τα εγγεγραμμένα μέλη της Π.Ε.Ε.Γ.Ε.Π. , άνεργους και φοιτητές το κόστος είναι τα 30 ευρώ ανά άτομο.

Προκειμένου να επιτευχθεί η εύρυθμη λειτουργία του σεμιναρίου ο αριθμός των συμμετεχόντων δεν δύναται να υπερβαίνει τα 30 άτομα και για τον λόγο αυτό, θα τηρηθεί σειρά χρονικής προτεραιότητας.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την κατοχύρωση θέσης, είναι η αποπληρωμή του συνολικού ποσού, πριν από την έναρξη των σεμιναριακών μαθημάτων. Προκειμένου, να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή, ο ενδιαφερόμενος οφείλει να αποστείλει το αποδεικτικό κατάθεσης στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Π.Ε.Ε.Γ.Ε.Π. info@peegep.gr, στο οποίο θα αναγράφονται οπωσδήποτε τα στοιχεία του καταθέτη και η ένδειξη «Σεμινάριο ΠΕΕΓΕΠ».

Το αποδεικτικό θα πρέπει να συνοδεύεται  από την συμπληρωμένη σχετική αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Ως καταληκτική ημερομηνία αποστολής  των αιτήσεων έχει οριστεί η Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016.

Στο τέλος του σεμιναρίου θα αποσταλούν ηλεκτρονικές βεβαιώσεις παρακολούθησης. 

Συννημένα