Δελτίο Τύπου Ημερίδα “Το Δένδρο και η Πόλη”

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Μετά την προγραμματισμένη Ημερίδα, με θέμα “Το Δένδρο και η Πόλη”, που πραγματοποιήθηκε στις 18 Δεκεμβρίου, στο Αμφιθέατρο Αντώνη Τρίτση, στο Πνευματικό Κέντρο Αθηνών και στέφθηκε με επιτυχία, πληρότητα στην αίθουσα και αμείωτο ενδιαφέρον, μέχρι το τέλος της, η Πανελλήνια Ένωση Επαγγελματιών Γεωτεχνικών και Επιχειρήσεων Πρασίνου θέλει να ευχαριστήσει όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και συμμετείχαν στην Ημερίδα.

Ειδικότερα, ευχαριστεί θερμά τους εισηγητές κ. Μιχαήλ Αναστασιάδη, κ. Γεώργιο Γκίνη, κα. Αικατερίνη Γκόλτσιου, κα. Φίλη Ηλιοπούλου, κ. Δημήτριο Κοντοδήμα, κ. Παύλο Κ. Κωνσταντινίδη, κα. Χαρά Μεντή, την κ. Ελένη Μουγιάκου, κα. Αναστασία Νικολάου, κα. Τζωρτζίνα Λεγάκη, κ. Παναγιώτη Τσόπελα και κα. Χρυσούλα Χρονοπούλου για τη συμμετοχή τους με τις άρτιες και υψηλού επιστημονικού επιπέδου παρουσιάσεις τους.

Επίσης θερμές ευχαριστίες στους εξαίρετους συναδέλφους κ. Ιωάννη Χρονόπουλο, κ. Ιωάννη Σπαντιδάκη, κα. Αγγελική Παρασκευοπούλου, κ. Γεώργιο Καρέτσο, κ. Δημήτριο Κυριακάκη , κα. Χαρά Μεντή και κ. Εμμανουήλ Καπάνταη που συντόνισαν με επιτυχία την Ημερίδα, όπως επίσης και στην Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών της Περιφέρειας Αττικής κα. Βασιλική Λάσκαρη Κρασόπουλου, τον Αντιδήμαρχο Πρασίνου και Προστασίας Ζώων του Δήμου Αθηναίων κ. Γεώργιο Αποστολόπουλο, τον Αντιδήμαρχο Πρασίνου του Δήμου Νίκαιας-Αγ.Ιωάννη Ρέντη κ. Σταματάτο Δημοσθένη, τον Γραμματέα του Ελληνικού Συνδέσμου Εξαγωγέων Φυτικού Υλικού κ. Σωτήρη Μάμμο, τον Πρόεδρο της Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισιάς και Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο Πρασίνου του Δήμου Κηφισιάς κ. Γεώργιο Κομνιανό, τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ υπεύθυνο σε θέματα Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Ευάγγελο Αποστόλου που μας τίμησαν με τη φυσική τους παρουσία και συνέβαλλαν στην επιτυχία της Ημερίδας.

Εκφράζουμε τις θερμότερες ευχαριστίες στους ΧΟΡΗΓΟΥΣ μας: Γεωτεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος (ΓΕΩΤ.Ε.Ε.), Αττικό Φυτωριακό Πάρκο, την εταιρεία Δ. Μάστορης – Α. Μητρογιάννης και την εταιρεία ΓΑΙΑ Περιβάλλον Ε.Π.Ε. για τη συνεισφορά και τη συμβολή τους στην πραγματοποίηση της Ημερίδας, όπως και στους ΧΟΡΗΓΟΥΣ Επικοινωνίας μας: ΣΚΑΪ, ΚΟΝΤΡΑ, τις ιστοσελίδες ελculture.gr και greekarchitects.gr, την Κατερίνα Χριστοφιλίδου, το Ανδρέα Μπαρμπούτση και τον Ανδρέα Θεοδωρακόπουλο, για την προώθηση και την προβολή της Ημερίδας μας.

Τέλος, ευχαριστούμε τους συνδιοργανωτές μας: την Περιφέρεια Αττικής, τον Δήμο Αθηναίων, τον Δήμο Κηφισιάς, τον Δήμο Νίκαιας-Αγ. Ιωάννη Ρέντη, το Γεωτεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος, το Ινστιτούτο Μεσογιακών Δασικών Οικοσυστημάτων και Τεχνολογίας Δασικών Προϊόντων(ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ), τον Ελληνικό Σύνδεσμο Εξαγωγέων Φυτικού Υλικού, τον Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων για την υποστήριξη της προσπάθειάς μας, τους συναδέλφους που συνέβαλαν στην οργάνωση: Εύα Παπαδημητρίου, Δημήτρη Οικονόμου, Τάσο Μαυρίκο, Βάλια Κωνσταντινίδου, Νικολίνα Χειμώνα και Δημήτρη Σατολιά καθώς και τον φωτογράφο Δημήτρη Παπαδημητρίου και τον γεωπόνο-φωτογράφο Δημήτρη Γερονίκο για τις υπέροχες φωτογραφίες τους και την κάλυψη της εκδήλωσης.

Με εκτίμηση,
Από τη Γραμματεία της ΠΕΕΓΕΠ