Παιδικές χαρές υπό διωγμό

Αυτό το θέμα περιέχει 1 απάντηση, έχει 2 φωνές, και ανανεώθηκε τελευταία από Tasos Tasos 8 χρόνια, 3 μήνες πριν.

Επισκόπηση 2 δημοσιεύσεων - 1 έως 2 (από 2 συνολικά)
 • Συντάκτης
  Δημοσιεύσεις
 • #814
  Valia Konsta
  Valia Konsta
  Keymaster
  Η αλήθεια είναι πως υπάρχει θέμα και αδυναμία των δημοτικών αρχών να διατηρήσουν τις υποδομές τους… Οι πραγματικές ανάγκες των πολιτών σε αντίθεση  με την οικονομική αδυναμία…
  Από τον Κώστα Τάτση
  #815
  Tasos
  Tasos
  Keymaster

  Κώστα η κρίση είναι τεχνητή. Σε καμία χώρα του κόσμου δεν ήταν και δεν είναι ποτέ δυνατόν να πάνε οι Παιδικές Χαρές από ασύμφωνες με τα Πρότυπα σε σύμφωνες, εν μία νυκτί. Αυτά είναι αστεία πράγματα, για αστείους πολιτικούς και πολίτες.

  Στην πραγματικότητα, η δυνατότητα ανακατασκευής παιδικής χαράς ώστε να πιστοποιείται, δόθηκε μόλις πέρσι τον Ιούλιο.
  Αυτό που έπρεπε από την αρχή να λέει η Υπουργική Απόφαση είναι ότι «δεν είναι δυνατόν να γίνεται οικονομική επένδυση σε παιδική χαρά χωρίς να καταλήγει σε συμφωνία της με τα πρότυπα» και ότι «οι Δήμοι έχουν μία 5ετία να προσαρμοστούν και όσες Π.Χ. δεν είναι κατάλληλες στις 31/12/2018 (δηλαδή προ των επόμενων εκλογών) θα πρέπει να αποξηλωθούν/καταργηθούν».
  Στο γενικό, υπάρχει ένα θέμα που οι αιρετοί και το ΥΠΕΣ δεν έχουν καταλάβει, ότι όπως πρέπει κάθε χρόνο να έχουν ένα σεβαστό ποσό για επούλωση λάκκων στους δρόμους, έτσι πρέπει να έχουν κι ένα σεβαστό ποσό για ελέγχους & συντήρηση & ανταλλακτικά & επανελέγχους & επαναπιστοποιήσεις των Παιδικών Χαρών.
  Εάν αυτά τα χρήματα δεν υπάρχουν, ο Δήμος δεν μπορεί να προσφέρει παιδικές χαρές στους δημότες του.
  Απλά πράγματα.
  Μπορεί όμως να προσφέρει χώρους με λοφάκια, θάμνους, πεσμένους κορμούς δέντρων, ρυάκια, δέντρα κατάλληλα για αναρρίχηση και τα λοιπά. Κι αυτοί οι χώροι «συντήρηση» θέλουν αλλά δεν έχουν πρότυπα.
  Απάντηση από Μιχάλη Αναστασιάδη
Επισκόπηση 2 δημοσιεύσεων - 1 έως 2 (από 2 συνολικά)

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.