Δελτίο Τύπου-Ευχαριστίες για την Ημερίδα “Σχεδιασμός και Ασφάλεια στους χώρους παιχνιδιού”

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Μετά την διεξαγωγή της Ημερίδας με θέμα “Σχεδιασμός και Ασφάλεια στους χώρους παιχνιδιού”, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 13 Μαρτίου, στο Αμφιθέατρο Αντώνη Τρίτση, στο Πνευματικό Κέντρο Αθηνών και στέφθηκε με επιτυχία, ευρεία συμμετοχή και αμείωτο ενδιαφέρον, μέχρι το τέλος της, η Πανελλήνια Ένωση Επαγγελματιών Γεωτεχνικών και Επιχειρήσεων Πρασίνου θέλει να ευχαριστήσει όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και συμμετείχαν στην Ημερίδα.

Ειδικότερα, ευχαριστεί θερμά τους εισηγητές κα. Ελένη Μουσενά, κα. Σταυρούλα Κατσογιάννη, κ. Γρηγόριο Βάρρα, κ. Μιχαήλ Σκαρβέλη, κ. Χρήστο Νιχωρλή, κ. Νικόλαο Σκορδάρα, κα. Αικατερίνη Καπίρη, κ. Μιχαήλ Αναστασιάδη, κ. Χρήστο Τεντόμα και κα. Δήμητρα Μπουγά για τη  συμμετοχή τους με τις άκρως ενδιαφέρουσες και επιστημονικά άρτιες παρουσιάσεις τους.

Επίσης θερμές ευχαριστίες στους εξαίρετους συναδέλφους κ. Ιωάννη Κακαρά , κ. Ιωάννη Χρονόπουλο, κ. Γεώργιο Καρέτσο, κα. Νίκη Κεφαλά, κ. Εμμανουήλ Καπάνταη και κ. Γεώργιο Καφρίτσα που συντόνισαν με επιτυχία την Ημερίδα, καθώς επίσης και στην Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών της Περιφέρειας Αττικής κα. Βασιλική Λάσκαρη Κρασόπουλου, στην εκπρόσωπο του πολιτικού γραφείου του βουλευτού κ. Νικήτα Κακλαμάνη και Σύμβουλο της 6ης Δημοτικής Κοινότητας Αθήνας Ινές-Δήμητρα Αγγελή-Λυκούδη, στον Αντιδήμαρχο της Διεύθυνσης Πρασίνου του Δήμου Νίκαιας-Αγ.Ι.Ρέντη κ. Δημοσθένη Σταματάτο, στον Αντιπρόεδρο του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος του Παραρτήματος Ανατολικής Στερεάς κ. Λουκιανό Κοντέλα και στον  εκπρόσωπο του Συλλόγου Αποφοίτων του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Ιωάννη Σπαντιδάκη που μας τίμησαν με τη φυσική τους  παρουσία και συνέβαλλαν στην επιτυχία της Ημερίδας.

Εκφράζουμε τις θερμότερες ευχαριστίες στους ΧΟΡΗΓΟΥΣ μας: ATMACOM,  OCTOPUS, KOMPAN HELLAS, LANDCO Ltd και την εταιρεία TÜV HELLAS  για τη γενναιοδωρία  και τη συμβολή τους στην πραγματοποίηση της Ημερίδας, όπως και στους ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ μας: Η Εφημερίδα των Συντακτών και ΣΚΑΪ για την προώθηση και την προβολή της Ημερίδας. Εγκάρδιες ευχαριστίες οφείλουμε στην ΝΕΡΙΤ για την υποστήριξη της,  καθώς επίσης και στην δημοσιογράφο Χαρά Τζαναβάρα για την ειδησιογραφική κάλυψη της εκδήλωσης.

Τέλος, ευχαριστούμε τους συνδιοργανωτές μας: Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων, τον Δήμο Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη, τον Δήμο Σπάρτης, το Γεωτεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος-Παράρτημα Ανατολικής Στερεάς, τον Σύλλογο Αποφοίτων του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, το Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Ηπείρου, το Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Θεσσαλίας και την ΕΒΕΤΑΜ Α.Ε. ,για την υποστήριξη της προσπάθειάς μας, καθώς και τους συναδέλφους που συνέβαλαν στην οργάνωση και στην εύρυθμη διεξαγωγή της Ημερίδας: Κωνσταντίνο Τάτση, Δημήτριο Οικονόμου, Ανδρέα Μπαρμπούτση Βάλια Κωνσταντινίδου, Γεωργία Κόττα και Μαργαρίτα Φουσκάκη.

Με εκτίμηση,
Από τη Γραμματεία της ΠΕΕΓΕΠ